Raamstickers - binnen plakken/buiten lezen

Raamstickers van pictogrammen

Met de speciale raamstickers van Pictogrammen.nl is het mogelijk om stickers aan de binnenzijde van een raam te plakken, zodat men deze aan de buitenzijde kan lezen. Dit is bijvoorbeeld goed te gebruiken op deuren die dienen als nooduitgang, waarvoor geen fietsen, auto’s, etc. geplaatst mogen worden. Ook voor winkels zijn dergelijke stickers goed te gebruiken, bijvoorbeeld om aan te geven dat huisdieren en eten/drinken niet gewenst zijn in de winkel. Voor welke bestemming bent u op zoek naar bijpassende raamstickers?

De raamstickers in het assortiment van Pictogrammen. Lees meer...

nl worden geproduceerd op vinyl van een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor gaan de stickers gegarandeerd enkele jaren mee! Het is bij ons zelfs mogelijk, om enkele stickers te kopen die tweezijdig zijn. Zo is de sticker zowel aan de binnenzijde, als ook aan de buitenzijde van het raam leesbaar.

Bestellingen die u op werkdagen voor 15.00 uur via onze website plaatst, verzenden wij dezelfde dag nog naar u, mits voorradig. Zo kunt u de raamstickers direct inzetten voor het gewenste doel!

Producten 1-10 van 70

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 70

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2016 Pictogrammen.nl