Pictogram stickers op rol

Pictogram stickers op rol

Bij sommige pictogrammen is het handig, als u deze direct op verschillende plekken in uw gebouw op kunt hangen. Denk bijvoorbeeld aan verbodsborden om mensen erop te wijzen dat roken niet toegestaan is, of waarschuwingsborden voor gevaarlijke stoffen of situaties. Pictogrammen.nl biedt u de mogelijkheid om dergelijke pictogrammen op rol te kopen, zodat u niet één, maar direct 250 stickers in een keer kunt aanschaffen. Zo heeft u voldoende pictogrammen om het gehele gebouw ervan te kunnen voorzien. Welke pictogrammen zou u graag op rol willen aanschaffen?

De pictogrammen op rol zijn gedrukt op wit zelfklevend vinyl, of op wit zelfklevend papier met een permanente lijmlaag. Lees meer...

Deze materialen zijn goed te gebruiken op gladde ondergronden. Doorgaans gaan de pictogrammen op vinyl minimaal twee jaar mee, ongeacht de weersomstandigheden waarin u deze gebruikt. Een aantal van onze pictogrammen worden zowel volgens de oude, als volgens de nieuwe NEN-ISO-7010-norm aangeboden.

Met welke pictogrammen op rol kunnen we u helpen? Standaard verzenden wij bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog, mits op voorraad.

Producten 1-10 van 93

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-10 van 93

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2016 Pictogrammen.nl