Fotoluminiserend (nalichtend - glow in the dark)

fotoluminescente - glow in the dark pictogrammen

Wanneer u een gebouw zo veilig mogelijk wilt maken, kunt u kiezen voor zogenaamde fotoluminiserende pictogrammen. Deze pictogrammen worden ook wel nalichtend of ‘glow in the dark’-pictogrammen genoemd, omdat ze nog enige tijd zichtbaar zijn nadat het licht bijvoorbeeld is uitgevallen. In noodsituaties bieden dergelijke pictogrammen een veilige uitkomst, omdat u hiermee nog steeds in staat bent om de nooduitgang te vinden bijvoorbeeld. Wij bieden fotoluminiserende pictogrammen aan op het gebied van brandveiligheid, om de vluchtroute, de plek van brandblussers, brandtrappen, etc. Lees meer...

in een gebouw aan te kunnen duiden.

De fotoluminiserende pictogrammen van Pictogrammen.nl worden vervaardigd uit materiaal van een hoogwaardige kwaliteit, zodat u jaren vooruit kunt met de pictogrammen. Voor welk doeleinde wilt u fotoluminiserende pictogrammen aanschaffen?

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur worden geplaatst, verzenden wij dezelfde werkdag nog, mits op voorraad. Zo heeft u de pictogrammen de volgende dag in huis en kunt u deze direct inzetten om de veiligheid te verbeteren.

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl