Waarschuwingstekens

Waarschuwingstekens - waarschuwingspictogrammen

In bepaalde situaties wilt u bezoekers, medewerkers of bijvoorbeeld bewoners waarschuwen voor een dreigend gevaar. Waarschuwingstekens van Pictogrammen.nl kunnen in dit geval de oplossing voor u vormen! Met een waarschuwingspictogram kunt u uw bezoekers waarschuwen voor gevaren als explosiegevaar, de aanwezigheid van een laserstraal, valgevaar als gevolg van een hoogteverschil of bijvoorbeeld een gladde vloer. In ons assortiment vindt u verschillende waarschuwingstekens, die u onder meer in eerder genoemde situaties kunt gebruiken. Lees meer...

Wanneer u een waarschuwingsteken via Pictogrammen.nl besteld, kiest u voor pictogrammen van een hoge kwaliteit. Onze pictogrammen worden namelijk zowel in zeefdruk op vinyl geproduceerd als ook op rol geleverd. Dit maakt het mogelijk om de waarschuwingstekens zowel binnen, als ook buiten in te zetten. Ideaal, als u mensen ook buiten wilt kunnen waarschuwen!

Wij bieden waarschuwingstekens aan in verschillende formaten, zodat u altijd een pictogram vindt dat aansluit bij uw bestemming hiervoor. Bent u momenteel op zoek naar een waarschuwingsteken? Bekijk onze mogelijkheden eens in ons assortiment.

Bestelt u vandaag al een waarschuwingsteken, dan heeft u deze over het algemeen de volgende werkdag, mits voorradig, al in huis! Zo kunt u de waarschuwingstekens direct gebruiken.

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl