Vluchtweg Aanduidingen

Vluchtweg aanduidingen - vluchtwegpictogrammen

U hoopt vanzelfsprekend dat de inzet van een vluchtweg in uw gebouw bij bijvoorbeeld een brand niet noodzakelijk zal zijn. Toch is het van groot belang om de bezoekers en medewerkers in gebouwen te attenderen op de vluchtweg die gevolgd dient te worden, bij een noodsituatie. (Deze bewegwijzering is overigens verplicht.) Met de vluchtwegaanduiding pictogrammen van Pictogrammen.nl kunt u bijvoorbeeld aangeven waar een verzamelplaats is, welke kant men op moet lopen bij een ontruiming, waar de nooduitgang zich bevindt, enzovoorts. Lees meer...

De vluchtwegaanduiding pictogrammen van Pictogrammen.nl worden geproduceerd in zeefdruk op een hoogwaardige vorm van vinyl. Ook zijn andere materialen verkrijgbaar als PP-borden, PVC-haakse borden en nalichtende borden en stickers. Deze materialen zijn niet alleen binnen te gebruiken, maar kunt u ook buiten uw gebouw inzetten voor het aanduiden van de vluchtwegen. Zeker wanneer uw verzamelplaats zich buiten het gebouw bevindt, komt dit goed van pas.

Vluchtwegaanduiding pictogrammen in ons assortiment worden in verschillende formaten en materialen aangeboden, zodat u altijd een pictogram vindt wat aansluit bij uw bestemming hiervoor. Voor welk doel zoekt u een vluchtwegaanduiding pictogram?

Wij verzenden bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst worden, dezelfde dag nog, mits op voorraad.

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl