Reddingsmiddelen Tekens

Reddingsmiddelen tekens en pictogrammen

Zeker in bedrijfspanden, musea, scholen en andere openbare gebouwen, is het verplicht om uw bezoekers, klanten en medewerkers te wijzen op de plekken waar reddingsmiddelen gevonden kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een reddingsmiddelenpictogram voor de eerste hulp, een brancard, een nooddouche, enzovoorts. Met dergelijke pictogrammen in uw gebouw, is het direct duidelijk waar men bij calamiteiten naar toe kan.

Wanneer u besluit om uw reddingsmiddelentekens bij Pictogrammen. Lees meer...

nl te bestellen, bent u verzekerd van pictogrammen van een hoge kwaliteit. Wij produceren onze reddingsmiddelentekens in zeefdruk op vinyl, wat jaren mee kan gaan. Daarbij is het met dit materiaal mogelijk om de pictogrammen zowel binnen, als ook buiten gebouwen te gebruiken. Handig voor bijvoorbeeld een sportveld!

In ons assortiment vindt u reddingsmiddelentekens in verschillende formaten en materialen, zoals vinyl, PP-borden, haakse borden van PVC en fotoluminescent materiaal, waarbij u altijd een teken zal vinden dat aansluit bij uw bestemming hiervoor. Met welk doel bent u op zoek naar een reddingsmiddelenteken?

Bestel vandaag al uw reddingsmiddelenteken bij Pictogrammen.nl, om deze de volgende werkdag (mits op voorraad) al in huis te hebben. Zo kunt u de reddingsmiddelentekens direct inzetten voor uw bestemming.

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl