Pictogrammen op rol

Pictogrammen op rol

Wilt u pictogrammen in een grote hoeveelheid bestellen? Kies dan voor pictogrammen op rol van Pictogrammen.nl! Met deze pictogrammen op rol kunt u direct uw gehele gebouw voorzien van bijvoorbeeld een verbodsbord voor het roken in het gebouw, een waarschuwingsteken of gebodsborden. Standaard leveren wij pictogrammen op rol met 250 dezelfde pictogrammen, die u op vrijwel iedere ondergrond kunt gebruiken. Bekijk ons assortiment eens, om te zien of we uw benodigde pictogram op rol aanbieden.

De pictogrammen op rol worden geproduceerd, afhankelijk van het pictogram, op papier of vinyl, dat erg duurzaam is. Lees meer...

Stickers worden geleverd met een breedte van vijftig millimeter, of een diameter van circa vijftig millimeter. Kiest u voor een waarschuwingsteken op rol, dan kunt u tevens kiezen voor een formaat met een breedte van vijfentwintig millimeter. De pictogrammen op rol zijn zowel binnen, als ook buiten uw gebouw in te zetten.

Heeft u de pictogrammen op rol direct nodig? Geen probleem bij Pictogrammen.nl! Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur worden geplaatst, versturen wij, mits op voorraad, dezelfde dag nog. Voor welke pictogrammen gaat u?

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl