Recycling en Milieu

Recycling en milieu - afvalscheidingspictogrammen

Het milieu is voor veel mensen erg belangrijk geworden, waar ook afvalscheiding een onderdeel van uitmaakt. Wilt u personen beter wijzen op de mogelijkheden tot het scheiden van afval, bijvoorbeeld bij een flat of een verzamelplaats voor verschillende soorten afval? De stickers afval scheiding van Pictogrammen.nl kunnen u hierbij helpen! Wij bieden u pictogrammen aan voor verschillende vormen van afvalscheiding, zodat u bijvoorbeeld metaal, glas, papier en restafval in verschillende containers kunt laten verzamelen. Lees meer...

Zo draagt u met simpele pictogrammen bij aan een beter milieu!

De pictogrammen afvalscheidingsstickers van Pictogrammen.nl worden geproduceerd in zeefdruk op vinyl met extra kleefkracht. Het fraaie aan dit materiaal, is dat de pictogrammen zowel binnen, als ook buiten gebouwen te gebruiken zijn. Een groot voordeel, omdat het merendeel van de containers buiten wordt aangeboden.

In ons assortiment worden pictogrammen aangeboden van verschillende formaten. Zo vindt u altijd een recycling & milieu pictogram, wat aansluit voor uw bestemming. Welke vormen van afvalscheiding wilt u bevorderen met de pictogrammen uit ons assortiment?

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden, mits voorradig.

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl