Openbare Ruimte

Openbare ruimte pictogrammen

Wanneer je personen wilt wijzen op bepaalde openbare ruimtes, zoals een toilet voor dames of heren, een openbare douche, een verschoonruimte voor uw baby, enzovoorts, kunnen de openbare ruimte pictogrammen in ons assortiment de uitkomst bieden. Met deze stickers is het direct duidelijk, waar personen een specifieke openbare ruimte kunnen vinden in uw gebouw. Voor welke bestemming zoekt u een openbare ruimte pictogram?

De openbare ruimte pictogrammen van Pictogrammen.nl worden geproduceerd in zeefdruk op vinyl, zodat de stickers een lange tijd meegaan. Lees meer...

Kortom, een investering waar u en de personen in uw gebouw een lange tijd wat aan kunnen hebben! Daarbij is het vinyl waarmee wij werken zowel binnen, als ook buiten gebouwen te gebruiken.

Ons assortiment bevat pictogrammen van verschillende formaten voor het aanduiden van openbare ruimtes. Zo vindt u bij ons altijd een pictogram, die aansluit bij uw bestemming hiervoor! Gaat u voor een pictogram voor het aanduiden van een openbaar toilet, of voor een andere openbare voorziening?

Bestellingen die voor 15.00 uur op werkdagen worden geplaatst, sturen wij dezelfde dag, mits voorradig, nog naar u toe.

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl