Pictogrammen met Tekst

Pictogrammen met tekst

Het kan voorkomen dat u personen in een bedrijfspand, school of ander openbaar gebouw wilt wijzen op bepaalde regels. Denk bijvoorbeeld aan een verbod op het roken binnen het gebouw, het verbod op het gebruik van een mobiele telefoon of het verbod op het plaatsen van fietsen op een bepaalde plek. Pictogrammen met tekst vormen in dit geval de uitkomst voor u! Naast het pictogram waarin het verbod staat aangegeven, wordt dit met tekst verder toegelicht. Zo zijn pictogrammen met tekst ook te gebruiken voor het waarschuwen dat bepaalde kranen geen drinkwater leveren, dat sommige deuren geen uitgang zijn, enzovoorts. Lees meer...

Wanneer u pictogrammen met tekst bestelt bij Pictogrammen.nl, bent u verzekerd van pictogrammen van een hoogwaardige kwaliteit. Wij produceren onze pictogrammen namelijk in zeefdruk op vinyl. Hierdoor zijn de pictogrammen met tekst zowel binnen, als ook buiten het gebouw te gebruiken.

De pictogrammen die u in ons assortiment vindt, worden in verschillende formaten aangeboden. Zo vind u voor iedere situatie een passend pictogram met tekst in ons assortiment. Voor welke aanduiding zoekt u een pictogram met tekst?

Wij verzenden bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst worden, dezelfde dag nog, mits op voorraad.

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl