Locatie aanduidingen

Locatie aanduidingen - locatiepictogrammen

Ten tijde van noodgevallen in gebouwen, is het belangrijk om de rust te bewaren. Met locatieaanduiding pictogrammen kunt u de personen in een gebouw aangeven waar zich belangrijke aansluitingen bevinden. Denk bijvoorbeeld aan de aansluiting van de elektra, de centrale verwarming in het gebouw, de gasafsluiter, enzovoorts. Met dergelijke schakelaars is het mogelijk om direct alle elektra of gasleidingen af te sluiten, om bijvoorbeeld de kans op explosies te verkleinen. Hang een locatieaanduiding pictogram op rond de plek van de schakelaars, zodat deze snel gevonden kunnen worden, ook door hulpdiensten zoals de brandweer. Lees meer...

Kiest u voor een locatieaanduiding pictogram van Pictogrammen.nl, dan kiest u voor pictogrammen van een hoogwaardige kwaliteit. Wij produceren onze pictogrammen namelijk in zeefdruk op vinyl, wat het mogelijk maakt om de pictogrammen zowel binnen als ook buiten gebouwen te gebruiken.

De locatieaanduiding pictogrammen worden in verschillende formaten in ons assortiment aangeboden, zodat u altijd een pictogram vindt die aansluit bij uw bestemming hiervoor. Voor welke schakelaar in uw gebouw zoekt u nog een locatieaanduiding pictogram?

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden, mits voorradig.

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl