GHS/CLP gevarenpictogrammen

GHS/CLP gevaarspictogrammen - gevaarsetiketten

Met GHS-CLP gevarenpictogrammen is het mogelijk om gebruikers van bepaalde stoffen te wijzen op potentiële gevaren. Gebruikers kunnen op basis van de pictogrammen voorzorgsmaatregelen treffen en tijdens het gebruik van de stoffen rekening houden met de gevaarlijke eigenschappen van de stoffen. Dergelijke pictogrammen kunnen zowel bij de levering, als het vervoer en het gebruik van stoffen en mengsels worden ingezet.

Kiest u voor GHS-CLP gevarenpictogrammen van Pictogrammen. Lees meer...

nl, dan kiest u voor gevarenpictogrammen van een hoogwaardige kwaliteit. Wij produceren onze pictogrammen niet alleen op papier maar ook op vinyl, dat zowel binnen als ook buiten gebouwen te gebruiken is. Ideaal, als u gevaarlijke stoffen ook buiten wilt kunnen gebruiken.

De GHS-CLP gevarenpictogrammen worden in verschillende formaten en materialen aangeboden, zodat u altijd een pictogram vindt dat aansluit bij uw bestemming hiervoor. Bekijk ons assortiment eens om te zien, welke gevarenpictogrammen voor u interessant kunnen zijn.

Wanneer u uw GHS-CLP gevarenpictogram vandaag al bestelt, heeft u deze over het algemeen de volgende werkdag al in huis, mits op voorraad. Handig, als u de gevarentekens direct wenst te gebruiken!

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl