Gebodstekens

Gebodstekens

Wanneer u werkzaamheden uit moet voeren waar gevaarlijke situaties bij kunnen ontstaan, is het raadzaam om gebruik te maken van gebodspictogrammen. Denk aan werkzaamheden met gevaarlijke of schadelijke vloeistoffen, bouwwerkzaamheden rond bedrijfspanden of woningen, enzovoorts. Om bezoekers en werknemers op dergelijke werkplaatsen te wijzen op de voorzorgsmaatregelen die verplicht zijn, zet men doorgaans gebodspictogrammen in. Zo wordt men met gebodspictogrammen bijvoorbeeld verplicht om een helm, gehoorbescherming of veiligheidsbril te dragen op werkplaatsen.

Kies voor de gebodspictogrammen van Pictogrammen.nl, die gefabriceerd worden in zeefdruk. In combinatie met de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen, zoals vinyl en PP, gaan de pictogrammen gegarandeerd een lange tijd mee. Daarnaast leveren wij handige rollen met deze stickers zodat u snel door kunt plakken. Deze pictogrammen zijn zowel binnen, als ook buiten in te zetten. Handig, als u bijvoorbeeld gebodspictogrammen voor een bouwput zoekt.

In ons assortiment met gebodspictogrammen heeft u de keuze uit verschillende modellen van wisselende formaten. Zo vindt u bij ons vrijwel zeker een gebodspictogram, die aansluit bij uw bestemming hiervoor! Voor welke bestemming zoekt u een gebodspictogram?

Bekijk ons assortiment eens en bestel vandaag nog het gebodspictogram, waarmee u uw bezoekers verplicht zich aan bepaalde voorwaarden te houden!


Copyright © 2016 Pictogrammen.nl