Houd afstand stickers

Houd afstand stickers

EXTRA LAAG GEPRIJSDE HOUD AFSTAND STICKERS! Verzendkosten verlaagd en vervallen boven E 39,00 excl. BTW. Deze hoge kwaliteit stickers kunnen per stuk besteld worden. Wilt u een ander ontwerp, een andere tekst of een andere kleurstelling? Laat het weten en wellicht nemen wij de sticker in ons assortiment op. Wij produceren alle producten zelf, dus extreem snel schakelen is mogelijk.

Goedkope houd afstand stickers, dezelfde kwaliteit

Wij hebben de prijzen extra verlaagd om zoveel mogelijk kleine ondernemers en instellingen te bereiken. Zij hebben niet de mogelijkheden om in het groot in te kopen, waar grote ketens dat wel kunnen. Lees meer...

De kwaliteit van onze producten is echter gegarandeerd de zelfde als altijd. Hier is niet op bezuinigd!

Uitvoeringen van onze houd afstand stickers

Ons assortiment heeft diverse modellen en diverse matrerialen/toepassingen

 • standaard stickers

  Mat wit Easy Dot vinyl met matte opdruk. Zeer eenvoudig op te plakken zonder luchtbellen. Afneembaar en herpositioneerbaar.

 • raamsticker

  Easy Dot raamsticker, binnen plakken buiten lezen. Ook gemakkelijk te plakken, altijd een zeer net resultaat.

 • vloersticker binnen

  Indoor vloersticker voor gebruik op gladde (tegel)vloeren. Ideaal voor winkels, schoelen, bedrijven en openbare gebouwen. Niet geschikt voor tapijt en natuursteen.

 • vloersticker buiten

  Outdoor vloersticker voor op stoeptegels en klinkers.

 • textielsticker

  Afneembare textielsticker voor zeer tijdelijk gebruik

Grote aantallen houd afstand stickers

Zoals gezegd produceren wij onze stickers zelf, dus snel schakelen is mogelijk. Bij aantallen boven de 100 stuks van één soort kan het voordeliger zijn om de stickers op maat te laten maken via Stickers.nl. Een eigen ontwerp en eigen formaat is dan in ieder geval mogelijk.

 

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl