Tapijt vloersticker indoor

houd afstand tapijt vloerstickers

Vloerstickers 1,5 meter afstand houden voor gebruik op tapijt binnen. Perfect voor winkels en openbare gebouwen. Geschikt voor laagpolig taptijt zoals tapijttegels. Niet geschikt voor hoogpolig tapijt. De levensduur is beperkt en afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Het basismateriaal is specifiek ontwikkeld voor tapijt en plakt beter dan een gewone indoor vloersticker.

Let op waar u de vloersticker op plakt!

Plak deze stickers alleen op tapijt. De lijmlaag is extra dik en daardoor behoorlijk agressief op andere ondergronden. Lees meer...

Plak de sticker strategisch en niet al te veel in de loop, dan gaat hij langer mee. Op stickers.nl vindt u een pagina met een algemene plakinstructies voor vloerstickers. U kunt ook de instructiefilm van de fabrikant bekijken. In plaats van een rakel kunt u de sticker ook goed aandrukken met de voeten, of een plastic pasje gebruiken. Pas op dat deze niet breekt.

diverse uitvoeringen vloerstickers

De vloerstickers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten:

  • vierkant - 280 x 280 mm.
  • rechthoeking - 600 x 100 mm.

Disclaimer: Pictogrammen.nl / Bieling Zeefdruk BV is niet aansprakelijk voor schade aan uw tapijt/vloerbedekking of andere objecten.

 

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2016 Pictogrammen.nl