maatwerk corona stickers

Uw eigen ontwerp corona stickers? Dat kan uiteraard!

Pictogrammen.nl is een webshop van Stickers.nl - Bieling Zeefdruk BV en kan als zodanig ook maatwerk leveren. Wij beschikken over twee productie locaties en kunnen desgewenst snel schakelen. Vanaf 100 a 200 stuks is dat doorgaans voordeliger.

corona stickers drukkenMeer dan alleen houd afstand stickers op maat

Naast de stickers die wij standaard in ons pakket hebben, kunnen wij alle mogelijke stickers maken in alle maten, vormen en materialen. Lees meer...

Zowel los als op rol, in onze eigen drukkerij. En alle basis materialen hebben wij in ruime hoeveelheden op voorraad, zodat we in overleg zo snel mogelijk kunnen starten. U krijgt vooraf altijd een drukproef en desgewenst modellen van het materiaal. Natuurlijk kunnen wij ook de standaard stickers voorzien van uw naam. 

Deze gegevens hebben wij nodig voor een snelle offerte

Voor alle  stickers rekenen wij op werkdagen binnen een paar uur uw prijs uit. Stuur een mail naar info@pictogrammen.nl met het formaat, het aantal, de vorm en met een van de volgende soorten:

  • standaard sticker tijdelijk gebruik (easy dot)
  • standaard sticker permanent 
  • raamsticker
  • vloersticker indoor
  • vloersticker outdoor
  • textielsticker

Graag uw emailadres en telefoonummer, wij spreken de aanvraag het liefst even met u door.

Groot machinepark, vele mogelijkheden

Wij beschikken over een groot machinepark met meer dan vijftig machines voor voorbereiding, drukken en afwerking. Wij maken de stickers zowel los als op rol in wel 7 verschillende druktechnieken. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2016 Pictogrammen.nl