Corona stickers

Corona stickers

EXTRA VOORDELIG, per stuk uit voorraad! Pictogrammen.nl biedt extra goedkope corona stickers aan. De verzendkosten zijn verlaagd en zijn vanaf E 39,00 excl. BTW gratis. Naast afstand houden is hygiëne super belangrijk. Daarom hebben wij de handen wassen, handen desinfecteren en mondkapje verplicht pictogrammen in deze categorie tijdelijk tot wel 55% goedkoper gemaakt. Stop de verspreiding van corona!

Veel soorten en formaten

Wij hebben ons best gedaan een zo breed mogelijk aanbod te maken voor winkels, scholen en openbare gebouwen. Lees meer...

Staat uw sticker er niet bij? Bel of mail en wellicht nemen wij hem op in ons assortiment! Grote aantallen of een eigen specifiek ontwerp? Vraag een prijs.

Onze materialen voor corona stickers

De volgende materialen zijn beschikbaar voor onze houd afstand stickers:

standaard stickers

Onze standaard stickers zijn gemaakt van Easy Dot vinyl. Dit materiaal heeft kleine lijmdotjes waardoor iedereen ze zonder luchtbellen op kan plakken. Bovendien zijn ze herpositioneerbaar. Scheef geplakt? Toch een andere plaats? Gewoon voorzichtig loshalen en opnieuw plakken! raamstickers vloerstickers indoor vloerstickers outdoor

raamstickers

Binnen plakken, buiten lezen. Ook onze raamstickers zijn gemaakt van Easy Dot. Succes gegarandeerd.

vloerstickers indoor

Opvallende vloerstickers met een dik anti-slip laminaat. Geschikt voor gladde vloeren. Pas op met gelakte en geschilderde vloeren. Plak ze niet op mamermeren vloeren. Levensduur 60 dagen, afhankelijk van de gebruiks intensiteit.

vloerstickers outdoor

Vloerstickers geschikt voor stoeptegels. Voor het opplakken goed zand en vuil vrij maken. Levensduur enekel weken, afhankelijk van de gebruiksintensiteit.

standaard pictogrammen met en zonder tekst

Voor de standaard pictogrammen zijn de volgende materialen beschikbaar:

standaard vinyl

Zelfklevend vinyl voor allerlei toepassingen en gedrukt in een hoogwaardige zeefdrukkwaliteit. De stickers gaan binnen 5 jaar en buiten minimaal 2 jaar mee.

formaten 

rond diameter 50 mm, 100 mm, 200 mm en 300 mm.

rechthoek liggend 50x150 mm, 100x300 mm en 150x450 mm.

rechthoekig staand A6, A5 en A4

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl