Brandbestrijdingstekens

Brandbestrijdingstekens - brandbestrijdingspictogrammen

Hoewel u vanzelfsprekend hoopt dat u het voor u nooit noodzakelijk zal zijn om brandbestrijdingsmiddelen te gebruiken, is het belangrijk dat uw bezoekers, medewerkers en bijvoorbeeld klanten weten waar deze te vinden zijn ( dit is overigens ook verplicht). Met de brandbestrijdingspictogrammen van Pictogrammen.nl is dit mogelijk! Hang bijvoorbeeld brandbestrijdingstekens op om mensen te wijzen op een brandblusser, een brandmelder, de brandtelefoon, de richting van een vluchtroute, enzovoorts. Ook kan er zo bij een mogelijke brand direct alarm geslagen worden door de personen in het gebouw. Lees meer...

Pictogrammen.nl produceert haar brandbestrijdingstekens in zeefdruk op vinyl van een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn er nog andere materialen te verkrijgen zoals PP-borden en fotoluminescente stickers en borden en haakse PVC borden. Deze materialen maken het mogelijk om de pictogrammen zowel binnen, als ook buiten uw gebouw te gebruiken. Handig, als u bijvoorbeeld buiten uw gebouw om nog brandblussers heeft hangen.

De brandbestrijdingstekens in ons assortiment worden in verschillende formaten aangeboden, zodat u altijd een pictogram vindt dat aansluit bij uw bestemming hiervoor. Voor welk brandbestrijdingsmiddel in uw gebouw, wenst u een brandbestrijdingsteken?

Wij verzenden bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur worden geplaatst nog dezelfde dag, mits voorradig. Zo kunt u de brandbestrijdingstekens direct inzetten binnen uw gebouw!

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl