Gebodstekens NEN-EN-ISO-7010

Gebodspictogrammen conform NEN-ISO-7010

Sinds kort heeft men in Europa een nieuwe norm voor gebodstekens ingevoerd, de zogenaamde NEN-EN-ISO7010-norm. Met deze norm worden de meest gebruikte pictogrammen geharmoniseerd, zodat deze in steeds meer gebouwen binnen Europa hetzelfde zijn. Het is niet verplicht gesteld om uw huidige gebodspictogrammen te vervangen voor de nieuwe varianten, maar raadzaam is dit wel. In ons assortiment vindt u gebodspictogrammen, die volgens deze nieuwe NEN en ISO7010-norm zijn vormgegeven. Denk aan een gebodspictogram voor het dragen een van helm of veiligheidsbril op werkplaatsen, een gebodspictogram voor veiligheidsschoenen, enzovoorts. Lees meer...

Voor welk doel zoekt u een gebodspictogram?

Gebodspictogrammen in het assortiment van Pictogrammen.nl zijn vervaardigd in zeefdruk op vinyl met een hoogwaardige kwaliteit. Dit type vinyl staat bekend om zijn duurzaamheid en is zowel binnen als ook buiten te gebruiken. Daarnaast bieden wij ook pictogrammen op rol, PVC-haakse borden en PP-borden.

In ons assortiment vindt u gebodspictogrammen in verschillende formaten, zodat u altijd een pictogram vindt die aansluit bij uw bestemming hiervoor. Met welke gebodspictogrammen kunnen we u verder helpen?

Een bestelling die op u werkdagen voor 15.00 uur plaatst, sturen wij dezelfde dag nog naar u toe, indien op voorraad.

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl