Ma t/m do vóór 15:30 uur en vr vóór 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden*

Vluchtwegaanduidingen - NEN-ISO-7010

Met de nieuwe NEN en ISO7010-norm, worden de meest gebruikte vluchtwegpictogrammen op Europees niveau geharmoniseerd. De komst van de nieuwe norm maakt het niet direct noodzakelijk om uw oude pictogrammen te vervangen, maar het is wel raadzaam om op een zeker moment over te gaan op deze nieuwe pictogrammen. Pictogrammen.nl is een vertrouwd aanbieder van onder meer vluchtwegaanduiding pictogrammen, die volgens deze nieuwe norm zijn uitgevoerd. Denk aan vluchtwegaanduidingen om de kortste weg richting een nooduitgang binnen gebouwen weer te geven.

De pictogrammen die wij volgens de NEN en ISO7010-norm produceren, worden gemaakt in zeefdruk op vinyl. Dit type vinyl is erg duurzaam en zowel binnen, als ook buiten gebouwen in te zetten voor de aanduiding van vluchtwegen. In ons assortiment vindt u vluchtwegaanduiding pictogrammen in verschillende formaten en materialen, zoals PP-borden, fotoluminescente stickers en – borden en PVC haakse borden, daarnaast worden verschillende pictogrammen ook op rol geleverd. Zo vindt u altijd een passend pictogram voor uw bestemming hiervoor.

Plaatst u uw bestelling voor 15.00 uur op werkdagen, dan hebt u de pictogrammen doorgaans een dag later al in huis, mits op voorraad. Ideaal, als u de vluchtweg pictogrammen direct wenst in te zetten binnen uw gebouw!

Meer lezen

Meer informatie nodig?

Bel of mail gerust!

Zoeken.