Ma t/m do vóór 15:30 uur en vr vóór 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden*

Brandbestrijdingstekens NEN-ISO-7010

Pictogrammen.nl was voorheen al een vertrouwd aanbieder van brandbestrijdingstekens voor particulieren en bedrijven. Met de komst van de nieuwe NEN en ISO7010-norm, bieden we nu ook de nieuwe brandbestrijdingstekens. Met de komst van deze norm, zijn verschillende pictogrammen Europees geharmoniseerd. Hoewel u niet verplicht bent om uw huidige pictogrammen te vervangen door de pictogrammen volgens deze nieuwe norm, is het wel sterk aan te raden dit op termijn te doen. Wij bieden verschillende brandbestrijdingstekens aan volgens deze norm, zoals een aanduiding voor een brandtelefoon, een brandblusser of bijvoorbeeld brandladder in het gebouw.

Alle brandbestrijdingstekens van Pictogrammen.nl worden gedrukt in zeefdruk op een duurzame vorm van vinyl of andere materialen, zoals PVC-haakse borden, PP-borden, nalichtende stickers en –borden. Dit maakt het mogelijk om de pictogrammen jaren te blijven gebruiken en deze zowel binnen als buiten in te zetten. Handig als u bijvoorbeeld ook buiten het gebouw nog een brandblusser heeft hangen. Ons assortiment biedt de mogelijkheid om brandbestrijdingstekens in verschillende formaten te bestellen.

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur worden geplaatst, verzenden wij dezelfde dag nog, mits op voorraad. Zo kunt u de pictogrammen volgens de nieuwe norm direct inzetten!

Meer lezen
Brandmelder ISO7010 Pictogram
 0,65 14,40
Brandslanghaspel ISO7010 Pictogram
 0,65 14,40
Brandladder ISO7010 Pictogram
 0,65 14,40
Brandblusser ISO7010 Pictogram
 0,65 14,40

Meer informatie nodig?

Bel of mail gerust!

Zoeken.