Fotoluminescente sticker (nalichtend / glow in the dark)

Opdruk:            zeefdruk 

Materiaal:       Hoogste kwaliteit fotoluminescent lichtgroen zelfklevend vinyl met permanente lijmlaag. De nalichtende kwaliteit  is 657 mcd/m2. Dit materiaal is geschikt voor gebruik in gebouwen, treinen, boten en militaire toepassingen. Voldoet aan de normen APTA SS-PS-002-98 (Rev.3); APTA SS-PS-004-99 (Rev.2); en 2009/2012 IBC Requirements

Toepassing:  geschikt voor de meeste ondergronden. Niet geschikt voor PP, PE, rubber en zink. Geschikt om te plakken op vlakke en licht gebogen ondergronden. Niet geschikt om te plakken op een onregelmatige of gestructureerde ondergrond. 

Levensduur:   binnen minimaal 5 jaar. Niet bedoeld voor gebruik buiten. De levensduur is ook afhankelijk van de gebruiksintensiteit (mechanische slijtage etc.) Bestand tegen temperaturen van -40 tot 80 graden Celcius.

Verwerking:    de ondergrond goed schoon, stof en vet vrij maken. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met siliconen of glansmiddelen zoals Glassex. Ook eco ontvetters zoals St. Marc kunnen siliconen bevatten en de hechting van de sticker belemmeren. Minimale temperatuur bij aanbrengen 5 graden Celcius. Kan nat geplakt worden.

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl