Keuringsstickers op rol

Keuringssticker op rol

Bij Pictogrammen.nl is het mogelijk om ronde keuringsstickers met een tekst of een jaartal per vijf stuks te bestellen, maar ook in grote aantallen. Zo heeft u voldoende keuringsstickers voor de komende jaren, wat handig is als u bijvoorbeeld als CV monteur werkt. Hierbij zult u dagelijks een aantal keuringen uitvoeren, waardoor het snel kan gaan met uw keuringsstickers. Niet alleen heeft u met keuringsstickers op rol voldoende stickers voor de komende periode, ook is het goedkoper dan het kopen van keuringsstickers per vijf stuks. Lees meer...

De keuringsstickers op rol van Pictogrammen.nl wordt uitgevoerd in UV Inkjet, gedrukt op wit permanent klevend vinyl. Dit maakt de stickers bruikbaar voor vlakke ondergronden, waarop u ze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Onze ronde keuringsstickers op rol zijn waterbestendig, benzinevast, krasvast en kleurecht. In ons assortiment vindt u keuringsstickers met een diameter van dertig millimeter, uitgevoerd in een zwarte, witte, paarse en groene kleur. Op iedere rol bevinden zich 250 stuks.

Voor welk doel bent u op zoek naar keuringsstickers op rol? Bestel ze op werkdagen voor 15.00 uur, dan sturen wij ze, mits voorradig, dezelfde dag nog naar u toe!

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl