Keuringsstickers rond met tekst

Keuringssticker rond met tekst

Pictogrammen.nl is een vertrouwd aanbieder van verschillende soorten keuringsstickers. Zo bieden wij onder meer ronde keuringsstickers met tekst aan, die u voor verschillende bestemmingen kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het keuren van een CV ketel door CV monteurs, het keuren van elektrische apparaten binnen bedrijven, enzovoorts. In ons assortiment vindt u ronde keuringsstickers met tekst die u kunt gebruiken om aan te geven wanneer de volgende keuring plaatsvindt, of wanneer een controle vervalt. Om welke reden bent u op zoek naar ronde keuringsstickers met tekst?

De ronde keuringsstickers met tekst worden geproduceerd op wit zelfklevend vinyl, wat erg duurzaam van aard is. Lees meer...

De stickers zijn voor minimaal twee jaar weersbestendig, kleurecht, benzinevast en krasvast. Zo kunt u de stickers vele jaren gebruiken! In ons assortiment worden de ronde keuringsstickers met tekst in verschillende formaten aangeboden, zodat u altijd het type keuringssticker vindt wat aansluit bij uw bestemming hiervoor. Standaard bieden wij stickers per vijf stuks aan op strook of met 250 stuks op rol.

Zoekt u ronde keuringsstickers met tekst voor uw onderneming? Bestel ze op werkdagen voor 15.00 uur, dan sturen wij ze, mits voorradig, dezelfde dag nog naar u toe!

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl