Keuringsstickers rond met jaartal

Keuringssticker jaartal

Bent u op zoek naar ronde keuringsstickers met een jaartal? Pictogrammen.nl biedt u dergelijke keuringsstickers voor de komende jaren aan. In het centrum van deze stickers staat het jaartal weergegeven, omringt door de twaalf maanden. Dergelijke keuringsstickers met jaartal zijn ideaal voor bijvoorbeeld monteurs van centrale verwarmingen, controleurs van elektrische systemen binnen bedrijven, enzovoorts. Voor welke bestemming bent u op zoek naar ronde keuringsstickers met een jaartal?

De keuringsstickers met jaartal van Pictogrammen. Lees meer...

nl worden geproduceerd in zeefdruk op wit zelfklevend vinyl. Dit vinyl staat bekend om z’n duurzaamheid en is minimaal twee jaar weersbestendig. Tevens zijn onze keuringsstickers kleurecht, krasvast en tevens benzinevast. In ons assortiment vindt u keuringsstickers in verschillende formaten, die standaard geleverd worden op stroken van vijf stuks of op rol met 250 stuks.

Wanneer u uw bestelling op werkdagen voor 15.00 uur plaatst, zorgen wij dat deze dezelfde dag nog naar u toegestuurd wordt, indien op voorraad. Zoekt u keuringsstickers met jaartal voor uw eigen bedrijf, om bent u om een andere reden op zoek naar keuringsstickers? Wij helpen u graag!

Copyright © 2016 Pictogrammen.nl