Keuringsstickers rechthoekig met tekst

Keuringssticker rechthoekig met tekst

Pictogrammen.nl is een vertrouwd aanbieder van verschillende soorten keuringsstickers, waaronder rechthoekige keuringsstickers met tekst. Deze keuringsstickers zijn ideaal voor bijvoorbeeld monteurs van centrale verwarmingen, monteurs van elektrische apparaten, enzovoorts. De rechthoekige keuringsstickers met tekst zijn onder meer te gebruiken om aan te geven tot wanneer een apparaat gekeurd is, wanneer de volgende keuring volgt, enzovoorts. Hierbij worden tekst, het jaartal en de maand gecombineerd in één sticker. Lees meer...

De rechthoekige keuringsstickers van Pictogrammen.nl worden gedrukt in zeefdruk op wit, zelfklevend vinyl. Dit vinyl is erg duurzaam en gaat zeker twee jaar mee, in verschillende weersomstandigheden. Daarbij zijn de keuringsstickers krasvast en bezinevast, zodat deze lange tijd mooi blijven.

In ons assortiment worden de rechthoekige keuringsstickers aangeboden in 30x50 millimeter-formaat, met een zwart/witte kleur. U heeft hierbij de keuze uit zes verschillende standaardteksten op de keuringssticker. Iedere strook is voorzien van vijf stuks, zodat u enige tijd vooruit kunt.

Voor welk doel bent u op zoek naar rechthoekige keuringsstickers met tekst? Bestel ze op werkdagen voor 15.00 uur en wij versturen ze dezelfde dag, mits voorradig.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2016 Pictogrammen.nl