controletangen - kniptangen

Controle tangen voor keurmeesters

Voor het gebruik van keuringsstickers is een controle- of kniptang noodzakelijk. U wilt immers aan kunnen geven tot welke datum een apparaat gekeurd is of wanneer de volgende keuring plaats zal vinden. Pictogrammen.nl biedt naast verschillende keuringsstickers met ronde en rechthoekige rand ook twee soorten controle- en kniptangen aan. Zo kunt u direct beginnen met het keuren van apparaten binnen bedrijven of bijvoorbeeld de CV- of combiketels in particuliere woningen.

In ons assortiment vindt u twee maten controle-/kniptangen, die u kunt gebruiken in combinatie met de keuringsstickers van Pictogrammen. Lees meer...

nl. Bij ons heeft u de keuze tussen een kniptang met een bek van dertig millimeter en een tang met een bek van vijftig millimeter. Ook het gat wat u met de tang kunt knippen verschilt tussen beide modellen. Respectievelijk knippen de tangen een gat van twee en drie millimeter rond.

De controle-/kniptangen van Pictogrammen.nl zijn geproduceerd vaneen hoogwaardige metaal, zodat u jaren vooruit kunt met uw tang. Tevens zijn de tangen eenvoudig te gebruiken! Voor welk type controletang kiest u?

Wij verzenden bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur worden geplaatst nog dezelfde dag, mits voorradig.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2016 Pictogrammen.nl