Vakbeurs Facilitair was succesvol

22-01-2015 09:11

Vakbeurs Facilitair januari 2015!

Het thema Kwaliteit & beleving van de werkomgeving.

 

Afgelopen week 14, 15 en 16 januari heeft de vakbeurs Facilitair plaatsgevonden in de Brabanthallen in ´s-Hertogenbosch. De afgelopen jaren is facilitair uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire sector. Met een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair managment en gebouwbeheer dragen deze bij aan de kwaliteit en de beleving van de werkomgeving.

Pictogrammen.nl & Keuringssticker.com was ook te vinden op de vakbeurs facilitair!

Met een ruim assortiment keuringsstickers en pictogrammen hebben wij bezoekers van onze stand goed kunnen adviseren over onze producten. Iedereen die onze stand bezocht was razend enthousisiast over de producten die wij kunnen leveren. Steeds vaker hoor je toch dat het belangrijk is voor de mensen dat ze een kwaliteitsproduct willen ontvangen. Mensen op de werkvloer merken nu ook dat er steeds meer aandacht word besteed aan een juiste keuring en daar hoort een bijpassende keuringssticker en/of pictogram ook bij. Keuringssticker.com en Pictogrammen.nl levert dit soort producten met een perfecte kwaliteit en prijs.

Het waren 3 top dagen op de vakbeurs facilitair!

Vakbeurs-Facilitair-2015-foto-2Tot slot wil ik nog even zeggen dat wij een succesvolle 3 dagen op de beurs hebben gehad. Samen met mijn collega Tom van Rooij hebben wij vele bezoekers, bestaande klanten en nieuwe klanten van advies voorzien en geholpen met het kiezen van het juiste sticker product.

Geplaatst in News door

Boy van Wandelen