Blog

 1. Nieuwe pictogrammen met tekst: mondkapje verplicht

  pictogrammen mondkapje verplichtIn België worden ze in het openbaar vervoer en op scholen verplicht: mondkapjes. Daarnaast wordt het sterk aangeraden een mondmasker te dragen op drukke plaatsen, waar de 1,5 meter afstandsregel niet gegarandeerd kan worden. Zal Nederland volgen?

  Nieuw toegevoegd: Pictogram mondkapje verplicht met tekst

  We hadden natuurlijk al twee gewone pictogrammen "mondkapje verplicht" in ronde vorm. Een in de oude versie en een in de nieuwe ISO7010 versie. Daar zijn nu twee versies met tekst bij gekomen:

  mondkapje verplicht ISO7010 met tekst in een staande versie, formaten A4, A5 en A6

  mondkapje verplicht ISO7010 met tekst in een liggende versie, formaten 100x50mm, 300x100mm en 450x150mm

  Het gebruik van deze pictogrammen met tekst geeft duidelijkheid voor iedereen. U vindt de nieuwe pictogrammen op onze pictogram

  Lees meer »
 2. Houd afstand stickers tegen extra lage prijzen

  Grafisch Nederland stort zich en masse op "houd afstand" drukwerk. Onze specialiteit, de sticker, speelt daarbij een belangrijke rol. De winkels liggen er mee vol. Zo erg zelfs, dat in heel Europa het vloerstickermateriaal is uitverkocht. 

  Veelal te hoge prijzen bij collega's

  Helaas zien wij dat er over het algemeen veel te hoge prijzen worden gevraagd voor met name vloerstickers. Vijftien euro voor een vloersticker van 40x40cm? Bij ons kost een vloersticker van 42 x 42 cm. € 2,70. In de juiste kwaliteit, met een dik antislip laminaat met certificaat voor winkels. € 2,70, dat is 18%, oftwel ruim 5 keer meer stickers voor je geld, dus meer veiligheid! Maar pictogrammen.nl heeft nog meer gedaan om te helpen:

  Prijzen pictogrammen verlaagd en extra pictogrammen toegevoegd

  Naast de lage prijzen voor de afstand stickers hebben wij ook de prijzen van een aantal toepasselijke gebodsborden ver

  Lees meer »
Copyright © 2016 Pictogrammen.nl